Academy night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

You and you with us? Come on, just click on regsiter, and you know that's not hard

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Inchisoarea gandurilor mele

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Frau

Frau

Numarul mesajelor : 195
Data de inscriere : 04/07/2009

Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 5:11 am

-Mai vrei ? spun eu cu un zambet seducator si totusi cald.
Sus In jos
Hades

Hades

Numarul mesajelor : 193

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 5:13 am

-Umm..eu...
Mi-am indreptat privirea spre stanga mea
-Da,vreau...
Sus In jos
Frau

Frau

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 5:16 am

I-am intors privirea usor si am sarutat-o lung incepund sa ma joc cu limba ei si sa o sarut adanc...
Sus In jos
Hades

Hades

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 5:17 am

I-am raspuns sarutului rosie in obraji strangand camasa lui intre pumni
Sus In jos
Frau

Frau

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 5:22 am

Am sarutat-o apoi am continuat sa o ling pe gat si usor spre sani mangaindui partea de jos dintre picioare ce se afla de ceva vreme pe mine ,pe mandria mea ce se afla sug pantaloni si de o marime destul de mare incordata usor frecand-o mangaindu-i mijlocul ei...
Sus In jos
Hades

Hades

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 5:23 am

-Ah...
M asimteam atat de bine.Tot corpul imi era parca pus pe jar
Sus In jos
Frau

Frau

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 5:24 am

-Te deranjeaza daca imi faci ceva ...cred ca esti inca incepatoare dar nu te oblig sa o faci ...
Sus In jos
Hades

Hades

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 5:26 am

-Ce anume ?
Intreb eu curioasa
Sus In jos
Frau

Frau

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 5:28 am

-Sa ...mi-am deschis sltul si mandria mea iesise intru-n fel la iveala .
Eram rosu ca focul .
Sus In jos
Hades

Hades

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 5:30 am

-Ce sa fac?
Intreb eu privind acel lucrur din pantalonii lui
Sus In jos
Frau

Frau

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 5:32 am

-Sa ...sa te pui peste ea fara chiloti... sa o introduci in tine ...spun eu cu opriri din cauza ca imi era destul de rusine ...intr-un fel...
Sus In jos
Hades

Hades

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 5:34 am

-Dar...nu cred ca o sa ma descurc...nu am mai facut asta
Sus In jos
Frau

Frau

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 5:36 am

-te... te invat eu... spun eu luand-o usor de mijloc apoi dandu-i chilotei jos si introducandu-io .
Sus In jos
Hades

Hades

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 5:43 pm

Am strans putin din dinti datorita durerii ce mi-o provoca.Ma uitam atent sa vad ce se intampla
Sus In jos
Frau

Frau

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 7:27 pm

am lins-o pe cat apoi am sarutat-o in timp ce impingeam.
Sus In jos
Hades

Hades

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 7:32 pm

Eram foarte rosie in obraji.I-am raspuns cu greutate la sarut din cauza ca abia putea respira de placere
Sus In jos
Frau

Frau

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 7:37 pm

Am scos-o si am intins-o pe canapea in timp ce eu coboram sa o ling usor din ce in ce maiin jos ...
Sus In jos
Hades

Hades

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 7:38 pm

Mi-ama coperit ochii cu antebratul ridicandu-mi usor mijlocul
Sus In jos
Frau

Frau

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 7:40 pm

-Rodocate nitel ...daca nu te deranjeaza spun eu dandu-mi jos pantaloni si camasa de pe mine ,ramanand amandoi goi .
Sus In jos
Hades

Hades

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 7:40 pm

M-am ridicat privindu-l rosie in obraji
Sus In jos
Frau

Frau

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 7:42 pm

Am luat-o de mijloc si i-am mangaiat tot corpul apoi ne-am intins pe dos amandoi pe canapea ea spre picioarele mele (mai normal spre mandrie :-" ) si eu la ale ei lingandu-i mandria usor ...
Sus In jos
Hades

Hades

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 7:44 pm

-Aaaahh...
Incercam sa ma abtin din gemete.I-am luat mandria incepand sa o ling usor
Sus In jos
Frau

Frau

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 7:47 pm

-Uhh... am linso si eu gemand usor si lingand-o si inauntru masandu-i sanii moi.
Sus In jos
Hades

Hades

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 7:47 pm

Am inceput sa-i ling mandria si mai mult rosie in obraji
Sus In jos
Frau

Frau

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 7:51 pm

-Ah...ce bine e spun eu lasand-o in pace nefacandu-i nimic pentru ca incepu sa am fiori placuti si nu vroiam sa o deranjez de la "munca"...uhhh...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Inchisoarea gandurilor mele   Inchisoarea gandurilor mele - Pagina 5 I_icon_minitime

Sus In jos

Inchisoarea gandurilor mele
Sus 
Pagina 5 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Academy night :: Caminul :: Camerele :: Camerele fetelor-
Mergi direct la: