Academy night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

You and you with us? Come on, just click on regsiter, and you know that's not hard

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Zi libera...in sfarsit

In jos 
+2
Eva
Hades
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Eva

Eva

Numarul mesajelor : 105
Data de inscriere : 04/07/2009
Varsta : 28

Zi libera...in sfarsit - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Zi libera...in sfarsit   Zi libera...in sfarsit - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Iul 05, 2009 2:22 am

Se ridica de la masa realziand ca nu si-a gasit telefonul.Se indrepta spre masa la care statuse mai adinauri incepand sa-si caute agitata telefonul.
"Unde draku s-a dus?firar..Si dasta urasc eu ca'i subtire!Si tata cica o sa-mi fie de folos..Halal telefon am mai primit!"
Sus In jos
Frau

Frau

Numarul mesajelor : 195

MesajSubiect: Re: Zi libera...in sfarsit   Zi libera...in sfarsit - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Iul 05, 2009 5:02 pm

Am zarit-o pe Hades in cafenea si era ...cu Eva =.=', "la naiba...".
Sus In jos
Hades

Hades

Numarul mesajelor : 193

MesajSubiect: Re: Zi libera...in sfarsit   Zi libera...in sfarsit - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 5:10 am

Mi-am pus cartea deoparte privind ceasca cu cafea ingandurata.O suvita alba imi cazu alene pe chip
Sus In jos
Rey

Rey

Numarul mesajelor : 88
Data de inscriere : 06/07/2009
Localizare : Undeva prin cartier

MesajSubiect: Re: Zi libera...in sfarsit   Zi libera...in sfarsit - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Iul 07, 2009 12:34 am

Intru in cafenea , imi pun ruxacul cu schite pe masa si cer o cafea.Eram inbracat in niste blugi cu un model facut de mine pe ei cu foarfeca si un tricou negru cu un craniu in flacari pe el . imi scot schitele si ma gandesc cum sa le mai fac . aveam o lipsa de inspiratzie. Deodata....o vad pe Hades citind cartea :"Asta eeee"cheers si ma apuc sa ii fac portretul
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Zi libera...in sfarsit   Zi libera...in sfarsit - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

Zi libera...in sfarsit
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Academy night :: City :: Cafenea-
Mergi direct la: