Academy night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

You and you with us? Come on, just click on regsiter, and you know that's not hard

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

O dupa-amiaza pierduta pe plaja..

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Eva

Eva

Numarul mesajelor : 105
Data de inscriere : 04/07/2009
Varsta : 28

O dupa-amiaza pierduta pe plaja.. Empty
MesajSubiect: O dupa-amiaza pierduta pe plaja..   O dupa-amiaza pierduta pe plaja.. I_icon_minitimeSam Iul 04, 2009 11:35 pm

Nu prea aveam ce face asa ca venisem pe plaja sa ma racoresc putin.putin cam iritata din cauza caldurii,isi dadu haineel jos ramanand intr-u ncostum de baie format din doua piese,de culoare gri cu cateva stelute argintii,afisandusi corpul la soare.Se aseza putin pe nisip,strangandusi picioarele la piept.
Sus In jos
Aiden

Aiden

Numarul mesajelor : 27

MesajSubiect: Re: O dupa-amiaza pierduta pe plaja..   O dupa-amiaza pierduta pe plaja.. I_icon_minitimeDum Iul 05, 2009 1:56 am

Aiden ateriza si el pe-acolo , scapa rapid de haine arunacndu-le pe jos si ramandn in boxeri.Dori sa intre in apa , dar isi aminti ceva oprindu-se.
Sus In jos
Eva

Eva

MesajSubiect: Re: O dupa-amiaza pierduta pe plaja..   O dupa-amiaza pierduta pe plaja.. I_icon_minitimeDum Iul 05, 2009 2:19 am

Isi lasa capul pe genunchi strangand puternic din ochi.Ofta intredeschizandusi din nou ochii fara sa-l observe pe baiat.
Sus In jos
Sayu

Sayu

Numarul mesajelor : 55

MesajSubiect: Re: O dupa-amiaza pierduta pe plaja..   O dupa-amiaza pierduta pe plaja.. I_icon_minitimeDum Iul 05, 2009 2:29 am

Se plimba pe plaja cu castile in urechi apoi se aseaza pe nisip privind in jur
Sus In jos
Eva

Eva

MesajSubiect: Re: O dupa-amiaza pierduta pe plaja..   O dupa-amiaza pierduta pe plaja.. I_icon_minitimeDum Iul 05, 2009 2:31 am

La un moment dat se ridica indreptanduse spre mare cu pasi marunti.Trecu incet pe langa baiat,afisand un zambet, mai apoi intra in apa scufundanduse.
Sus In jos
Aiden

Aiden

MesajSubiect: Re: O dupa-amiaza pierduta pe plaja..   O dupa-amiaza pierduta pe plaja.. I_icon_minitimeDum Iul 05, 2009 2:52 am

"Weh , weh nu e nimeni pe-aici....mh si eu pe cine mai intreb acum..."
Sus In jos
Eva

Eva

MesajSubiect: Re: O dupa-amiaza pierduta pe plaja..   O dupa-amiaza pierduta pe plaja.. I_icon_minitimeDum Iul 05, 2009 2:57 am

Incepu sa inoate ingandurata aventuranduse prin valurile care o atrageau mai adanc in mare.
"Waau..o sa fie de dreptul interesant."
Sus In jos
Sayu

Sayu

MesajSubiect: Re: O dupa-amiaza pierduta pe plaja..   O dupa-amiaza pierduta pe plaja.. I_icon_minitimeDum Iul 05, 2009 3:00 am

Se ridica si isi continua plimbarea..la un moment dat se opri si se indrepta spre mare..unde intra cu picioarele..
"Mda...proasta idee sa vin"
Sus In jos
Amy

Amy

Numarul mesajelor : 54

MesajSubiect: Re: O dupa-amiaza pierduta pe plaja..   O dupa-amiaza pierduta pe plaja.. I_icon_minitimeDum Iul 05, 2009 3:47 am

Se afla pe un prosop,foarte aproape de valurile marii,privind cu ochii intredeschisi,deranjand-o soarele arzator.Se ridica,privind putin in jur.
Sus In jos
Aiden

Aiden

MesajSubiect: Re: O dupa-amiaza pierduta pe plaja..   O dupa-amiaza pierduta pe plaja.. I_icon_minitimeDum Iul 05, 2009 5:19 pm

"Mdah cred ca nu am alternativa"gandi el intrand in apa.
Sus In jos
Sayu

Sayu

MesajSubiect: Re: O dupa-amiaza pierduta pe plaja..   O dupa-amiaza pierduta pe plaja.. I_icon_minitimeDum Iul 05, 2009 5:56 pm

Isi lasa Ipod-ul pe nisip...se dezbraca ramanad in costum de baie si intra in apa
Sus In jos
Eva

Eva

MesajSubiect: Re: O dupa-amiaza pierduta pe plaja..   O dupa-amiaza pierduta pe plaja.. I_icon_minitimeDum Iul 05, 2009 5:59 pm

La un moment dat,Eva iesise din apa indreptanduse spreAmy incet,fara sa se grabeasca.
-Hmm...bun loc ca sa te bronzezi.
Sus In jos
Rey

Rey

Numarul mesajelor : 88
Data de inscriere : 06/07/2009
Localizare : Undeva prin cartier

MesajSubiect: Re: O dupa-amiaza pierduta pe plaja..   O dupa-amiaza pierduta pe plaja.. I_icon_minitimeLun Iul 06, 2009 6:11 pm

Ajungand si eu pe plaja alerg spre apa dupa care ma arunc in aceasta cu putere pentru a ma racori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O dupa-amiaza pierduta pe plaja..   O dupa-amiaza pierduta pe plaja.. I_icon_minitime

Sus In jos

O dupa-amiaza pierduta pe plaja..
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Academy night :: City :: Plaja-
Mergi direct la: